ASKs festkommitté anordnar lounger, pub-klubbar (här på Alnarp mer känt som pabbar) och fester. Besök kårkalendern eller vår facebooksida för att se kommande event.

Våra fester under året är bland annat Småttingmiddagen, , Glitterfesten, Gemensamhetsfesten och Kräftskivan. Vi har även ett aktivt och gediget samarbete med Lantmästarkårens festkommitté, vilket bidrar till en social mötesplats för alla Alnarps studenter.

ASKs Festkommitté består av cirka 8-12 kårmedlemmar. Posterna som finns att söka är Klubbmästare, Festmästare, Köksmästare, Finansmästare, Musikgeneral, Transportgeneral och Propagandageneral. Att vara med i festkommittén innebär ett ansvar för skolans anordnade fester, och dessa poster tillsätts vid ASKs kårmöten. Som aktiv i AFK jobbar du i baren, lagar mat till loungerna, serverar på fester, dekorerar, spelar musik eller något annat som rör våra fester och pubar. Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att träffa andra studenter från andra program och årskurser, och som tack ordnas det tackmiddagar och möjligheter att gå på gratis fester, men annars görs allt ideellt och för att ha kul! Vi är alltid i behov av fler aktiva och blir glada så fort någon ny vill vara en del av oss – så tvivla inte att höra av dig om du vill vara med.