Att hitta…

Till Alnarp

Alnarp ligger som en grön oas mellan Lund och Malmö. Till Alnarp kan man ta sig med buss, cykel, bil eller tåg. Se nedan för mer information om hur det går till.

Buss

Från Lund och Malmö går buss 139, denna kan man hoppa på både i Lund och Malmö från Lund Centralstation eller Malmö Värnhem för att åka till hållplatsen Campus Alnarp. Vissa turer från Lund går också på samma gång hela vägen till Malmö, med några stopp inne i Lomma.

Du kan även ta buss 132 till några utvalda hållplatser i Lomma såsom Lomma Station eller Lomma Poppelgatan. Denna buss åker från Södervärn via Värnhem, men går även på andra hållet från Löddeköpinge via Bjärred.

För mer information om hållplatser och tidtabell, se Skånetrafiken-appen som finns där du laddar ner dina appar.

Bil

Det går att köra ut till Alnarp och det finns gratis parkeringar på området. Vill man samåka kan man ladda ned appen Skjutsgruppen. I appen söker du sedan på gruppen SLU Alnarp och i gruppen kan du antingen erbjuda plats i din bil eller se om någon annan erbjuder plats i sin bil. Bra för klimatet och härligt med sällskap i bilen.

Tåg

Alnarps närmaste tågstation ligger i Åkarp. Därifrån kan man promenera eller cykla de 2 km till Alnarp. Att gå tar omkring 20 min. Det finns även en tågstation inne i Lomma, det är 3 km till Alnarp och tar omkring 30 minuter att gå.

För mer information om hållplatser och tidtabell, se Skånetrafiken-appen som finns där du laddar ner dina appar.

På campus Alnarp

När man kommer till ett nytt universitet där man inte hittar någonstans kan det vara bra med en karta! Här under hittar ni en visuell karta som kan vägleda er runt på campus. Klicka på bilden för större format.

Kartan är designad och illustrerad av Agnes Petterson.