Torsdag den 12/9, kl 12.00
 Alnarpsgårdens foajé (alltså utanför biblan)

Hoho, alla nya studenter!
-Hey you, new students! (-in english below!*)

Kom och häng med Kåren och SLU, hitta nya och gamla intressen och bekantskaper och få svar på alla dina frågor om studentlivet, vad som händer på campus Alnarp, din utbildning, studiebevakning m.m.

Kårens alla utskott, programråd och styrelsen kommer finnas på plats, och en massa glada studenter såklart! Även Studenthälsan från Lund, Studentprästerna, Lomma kommun och SLUs studievägledare och ansvarig för utlandsstudier är där för att ge dig värdefull information och hjälpa dig tillrätta. Kom och mingla!

Varmt välkomna, vi ses på torsdag!

 

* In english

Welcome to Alnarp!

Come and hang out with the Student union and SLU on Thursday lunch, in Alnapsgårdens foajé 12.00 (just outside the library)!
All the committés, the board of the union, the Student-health, Sara Westman, Lomma commune, and lots of happy students will be there, for you to mingle with! We will give you lots of useful information and answer your questions about all the fun activities on campus, your education, and how you can reach SLU with opinions about your studies (and whatever else you might wonder)!

See you there!

//Alnarps studentkår och SLU genom
Anneli -7e ledamot i ASKs styrelse