Hej alla studenter och ASKeter!

På torsdagen den 10:e klockan 17.00 bjuder programråden och styrelsen på pizza i kårhuset.

Varför gör vi då det? Jo, det gör vi för att få möjligheten att berätta för er om kårverksamheten och hur ni kan påverka utbildningen på SLU, däribland er egen. Vi som har jobbat med kårverksamheten sedan den 1:a januari vet vad det innebär och vad man får ut av kårarbete. Framförallt vet vi att man som student KAN påverka. Med vår erfarenhet så kan vi förhoppningsvis ge er en rättvis bild av vad det innebär att vara kåraktiv. Här har ni dessutom chansen att ställa vilka frågor ni vill.

Det bjuds som sagt på pizza och det officiella programmet håller på i ca två timmar. Därefter är det fritt mingel som gäller. Om man önskar någonting annat än vatten och kaffe att dricka så tas det lämpligtvis med själv.

Har man tänkt att komma och har speciella matpreferenser så är ni välkomna att kontakta mig på vice_ask@stud.slu.se. Vegetariskt alternativ kommer självklart att finnas.

Ni ska känna er otroligt välkomna!

Mvh Alnarps studentkårs styrelse samt programråd.