162976_1549242970399_2507335_n

Hej i sommarvärmen!

Vill påminna om chansen till att sponsra kåren.

Det har nämligen blivit dags för en ny uppfräschning av kårens lokaler. Vårt kårhus som vi så älskar att umgås i, käka i och dansa till underbar musik hela natten lång.

Nu har du som student och blivande Hortonom, Landskapsarkitekt, Landskapsingenjör eller Trädgårdsingenjör chansen att sätta ett avtryck i Kårens historia. Detta genom att bidra med 500 kr som kommer användas till en så ack välbehövlig uppfräschning av kårens lokaler och möbler. För 500 kr kommer ditt namn att graveras in på en förgylld plakett och sättas upp i kårens största sal. Där kommer den kunna skådas av alla besökare på kåren, blivande studenter och framtida kollegor i tio år framöver. Detta är första och kanske enda gången studenter har chansen att sponsra kåren så varför inte ta chansen. Sponsrande elever kommer även att tackas via Alnarps studentkårs samt Lantmästarkårens hemsidor.

Vill du vara med och sponsra kåren? Gör så här:

Betala in 500 kr till bankgironummer 843-9135. Ange vid betalningen endast ditt fulla namn eller ditt kårnamn som du vill ha ingraverat i plaketten. Du kan alltså antingen få ditt namn ingraverat eller ditt kårnamn.

Denna möjligheten kommer finnas fram till den 29 augusti 2014. Därefter stängs inbetalningen och planketten kommer tryckas.

Önskar en fortsatt trevlig sommar!
Rebecka Kullberg
Ordförande KSN 2014