Bli en National Geographic Young Explorer!

Den 17:e november erbjuder National Geographic Society en kostnadsfri workshop på Stockholms Universitet för yngre studenter (18-25 år) för att lära sig om hur man kan bli en ”National Geographic Young Explorer”. Tillsammans med andra stipendiater och personal från National Geographic erbjuds ni tips & råd om hur man kan söka medel för fältstudier. Dessa fältstudier är inom alla akademiska ämnen men även inom genren äventyr/upptäcktsresande. Som Young Explorer kan man ansöka om 5 000 Euro för sin fältresa.


Kvällen avslutas med lite mingel där studenterna och föreläsarna tillsammans kan mötas och dela idéer och ställa frågor.


Programmet består av:


Inskrivning: 15.30 – 16.00

Workshop: 16.00 – 18.30

Mingel: 18.30 – 20.00


Det finns 108 platser, anmälan sker här: 
http://bit.ly/1z3wE7O