I torsdags förra veckan, närmare bestämt dagen efter Magnoliafesten, så ägde årets andra storkårmöte rum. Det hölls i sal Myllan i Agricum, och innan mötet startade så bjöd Tisdagsfiket alla deltagare på ja, ni gissade rätt, fika! Himla uppskattat och en bra uppladdning. Det som skedde under mötet var bland annat genomgång och godkännande av några ändringar i kårens stadgar. Då inget större uppror eller protesterande uppstod så kunde mötet smidigt gå vidare. Sedan fylldes även lediga poster, både av nya och välbekanta namn. Ordinarie val (alltså poster som blir tillsätts till hösten2015) som gjordes var;

+ Kårfotograf för läsåret 2015/16 är Ulrica Nilsson, grattis! Det är alltså henne man kommer hitta bakom linsen på alla kårens event från och med i höst.

+ Tisdagsfiket får ny kassör i höst, grattis till Erika Stenmark!

+ Linn Jonsson (som vi känner igen från vårens CrossA samt tidigare sittningar) blev återvald som Sånganförare, samt som nyvald representant för Idrottsföreningen. Då kan vi bland annat se fram emot fler CrossA-tillfällen i höst!

Sedan skedde även ett par fyllnadsval (poster som blivit lediga innan mandatperiodens slut och gäller direkt);

+ Johanna Lindgren (skribent i denna stund) blev invald som 8:e ledamot i styrelsen, Informationsansvarig.

Vår SLUSS-representant Sara berättade kortfattat vad som skett senaste tiden vilket gav en intressant inblick i SLUs samlade kårarbete. En saklig och samtidigt inspirerande sammanfattning som gjordes av vår Inspektor Lars ”Pennan” Mogren avslutade mötet. Därav var det dags för deltagarna att ta sig till kårhuset där Landskapsarkitekturrådet serverade soppa som de tillagat på ramslök från parken & potatis. God mat avbröts med jämna mellanrum för lite skönsång ur vår sångbok ackompanjerad av Inspektorns ukulele. Allt som allt så var det ett givande möte med en trevlig stämning på efterföljande kårsoppa. Tack alla som kom och delade med sig av sina synpunkter! Vidare information för den nyfikne kommer att finnas inom kort i den öppna dropboxen: https://www.dropbox.com/sh/tclivt7xtzxcmxz/AADoeUrZD5ldy_UbstUc1sa-a .

Efter mötet samlades vi i kårhuset för soppa tillagat av vårt Larkråd
Efter mötet samlades vi i kårhuset för soppa tillagad av vårt Larkråd
Ordförande Sandra var med och stämde in i sång, självklart hållen av vår Sånganförare Linn!
Ordförande Sandra var med och stämde in i sång, självklart hållen av vår Sånganförare Linn!
Kårsoppa på potatis & ramslök med tillhörande solroskärnor samt smörslungade ramslöksknoppar. Kommentarer på det?
Kårsoppa på potatis & ramslök med tillhörande solroskärnor samt smörslungade ramslöksknoppar. Mums!
Det blev en trevlig avslutning på vårens andra storkårmöte!
Det blev en trevlig avslutning på vårens andra storkårmöte!