Är du en studerande med mycket extra tid över när du är klar med ditt eget skolarbete? Eller är du en extra ambitiös person som gärna vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier, och samtidigt ge unga människor i Sverige läxhjälp och främja deras skolgång? Då har SmartStudies ett jobb som passar just dig.

I Sverige är läxhjälpsorganisationen SmartStudies en av de ledande när det kommer till läxhjälp och privatundervisning. Genom att ge personlig läxhjälp hjälper vi unga människor att nå sina mål i skolan.

Att arbeta som privatlärare är utmanande och roligt, du blir meningsfull för de unga eleverna du hjälper, då du hjälper dem att nå sina mål och känna sig bra.

Som privatlärare hos SmartStudies kan du själv bestämma hur mycket du vill jobba, mellan 4-30 timmar per vecka. Samtidigt som du får en extra merit till ditt CV, som sticker ut lite och visar på god retorisk förmåga och ledaregenskaper, får du dessutom en lön på mellan 105 – 155 kr per timme. Du jobbar alltid minst 120 minuter (2 timmar) per gång. Mer om läxhjälp och hur vi arbetar finner du på http://smartstudies.se/.

SmartStudies har ett samarbete med Alnarps Studentkår, så nämner du i din ansökan att du är medlem får du förtur i ansökningskön och du får komma på en intervju utan krav på rekommendation.

När du jobbar som privatlärare hos SmartStudies lär du inte bara dig själv att ta ansvar, du lär även ut ansvar och därmed utvecklas både du och eleven positivt genom läxhjälpen. Du behöver inte oroa dig för att inte lyckas med ditt arbete som privatlärare då du får genomgå en grundläggande utbildning inom pedagogik och undervisning. Samtidigt får du fortlöpande coaching från organisationens utbildningsspecialister när du börjar arbeta som privatlärare hos SmartStudies.

Organisationen SmartStudies grundades i Lund där deras huvudkontor nu ligger. Vi finns dock i stora delar av landet och inte bara i storstäder så som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vår önskan är att alla unga människor i Sverige skall ha tillgång till en bra lärare som kan ge dem den läxhjälp de behöver. Oavsett vilken härkomst och ekonomiska bakgrund dessa unga människor kommer ifrån skall de ha samma rätt till en bra privatlärare och få den läxhjälp som just de behöver.

Vill du vara en av SmartStudies privatlärare och tjäna lite extra pengar på att ge läxhjälp till unga människor? Maila då ditt CV till cv@smartstudies.se för att få möjligheten att få komma på intervju. Glöm inte skriva med i din ansökan att du är medlem i Alnarps Studentkår, då får du som sagt förtur och intervju utan rekommendation.

SMARTSTUDIES