Igår onsdag (9/9) anordnade ASK Hälsningsgillet 2015.  Det hålls vanligtvis i Alnarpsgårdens foajé men eftersom att vädergudarna dagen till ära unnade oss sol och värme så ställde vi iordning borden framför kårhuset istället. Och vilket Hälsningsgille det blev! Skön musik från högtalarna ackompanjerades av ett härligt surr av röster när nyfikna studenter kom förbi och pratade med alla utskott som fanns på plats. Några av gobitarna var såklart Tisdagsfikets veganska bakverk, Klubbmästeriets drinkar och alla godisskålar som lockade på borden. Förutom bakgrundsmusiken så förgyllde även Alnarpskören denna timme med härlig sång! Förutom ASK:s utskott och styrelse så fanns även studie- och karriärvägledningen på plats för att svara på frågor av funderande studenter. Vi kan väl inte annat än konstatera att det var ett lyckat evenemang, helt tack vare alla er fina Alnarpare!

Hälsningsgillet