Här anmäler du dig!
Här anmäler du dig!

Traditionsenligt så kommer den första småttingveckan på Alnarp avslutas med en kräftskiva. Under kvällen kommer det att bjudas på: Vegetariska pajer av olika slag, sallad, bröd och så klart kräftor!! För er som inte vill ha kräftor kommer det finnas ett veganskt alternativ.
Tid : insläpp kl 18.00
Kårmedlemskap måste man ha för att få vara med under sittningen. Du kan bli medlem genom att gå till kårexpeditionen i kårhuset eller genom asks hemsida redan nu!

Här kommer lite info och tider för er som är nya eller vill veta mer:

Det kommer under kvällen serveras öl, cider, snaps och vin som man betalar med ”snapsbiljetter”. Dessa köps i entrén och kostar 40 kr st. För en biljett får man 2 öl, cider, 1 snaps eller ett glas vin. Självklart kommer det finnas alkoholfria alternativ.

Tid: Lördag insläpp 18:00 var i tid, helst innan. 18:45 kommer det vara ett tal som bjuder in till maten, då skall man va klar för att sitta till bords. Mellan kl 23 och 00 kommer eftersläppet börja.

Plats: Alnarpsgårdens loft, insläppet sker i foajén.

Klädsel: Sommarfin. Eftersom det är den första sittningen så kommer det inte vara något speciellt klädtvång utan kom lite extra fin och ta såklart med en kräfthatt( den som du gjort i småttingtältet;) ). Finast kräfthatt kommer vinna pris.

Mat: Det serveras kräftor, paj och sallad. Allting utom kräftorna kommer denna kväll vara veganskt. Har du några allergier så skriv det i din anmälan.

Eftersläpp: Sker efter kl 23. Den osäkra tiden handlar om att vi skall synka den med våran andra kår här på Alnarp så att alla småttingar kan festa tillsammans.

Pris: 150 kr

Anmälan: sker via länken:
http://alnarpsstudent.slu.se/askkalas/anmalan.aspx?f=48
Anmälan görs senast fredag 4/9 kl 17.00. Betalning skall ske senast söndag kl 24.00 annars kommer det läggas på 50 kr.

Facebookevenemanget hittar du här!