Hej!

Ett stort tack till alla som kom och var med på decemberkårmötet igår!!! Kul att det var så många som tog en post i kåren, ni kommer få ett väldigt roligt och lärorikt år!

Men vi söker dock fortfarande efter en Ordförande och en Studiesocialt ansvarig till ASK:s styrelse 2018! Är du intresserad av någon av dessa poster? Eller om du känner någon som du tror skulle passa som Ordförande eller Studiesocialt ansvarig, kontakta någon av oss i styrelsen eller skicka ett mejl till info_ask@stud.slu.se

Igår på mötet tog vi upp att vi i styrelsen har skickat en skrivelse till Utbildningsnämnden (UN) angående att det inte kommer vara någon antagning till Hortonomprogrammet Ht -18. Vi i ASK:s styrelse är kritiska till både beslutet och hur ärendet behandlades inför beslutet. Skrivelsen finns att läsa i sin helhet på vår dropbox i mappen Storkårmöten 2017 – Decemberkårmöte!

Länk till dropboxen: http://www.alnarpsstudentkar.se/dokument/

 

Väl mött!