De senaste veckorna har en food truck besökt oss ute i Alnarp. Det kommer dem fortsätta göra på tisdagar nu framöver och står då strax utanför Alnarpsgården. De säljer både vegetarisk, vegansk och animalisk mat.

Alla som vill ha mer än ett ställe att köpa lunch på i Alnarp är varmt välkomna att svänga förbi food trucken på tisdagar och stödja deras verksamhet genom att köpa ett mål mat av dem.

The last weeks we’ve been visited by a food truck out in Alnarp. The food truck will continue to come by on Tuesdays and you’ll find it just outside of Alnarpsgården (where the library is situated). They have vegetarian, vegan as well as meat based foods.

Anyone who’d like more than one place to by lunch at in Alnarp is welcome to support the food truck by buying food from it on any given Tuesday. Try it out and see if it’s anything for you.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.