SLU söker timavlönade studentfunktionärer till Scifest 

SciFest (http://www.scifest.se/)

Den 5-7 mars 2020 arrangerar Sveriges Lantbruksuniversitet och Uppsala universitet vetenskapsfestivalen SciFest. Eventet syftar till att höja intresset för våra vetenskapliga ämnen och – på lång sikt – få fler studenter till våra utbildningar. Målgrupperna är skolelever, lärare och allmänheten. Vi behöver c:a 30-40 st studenter som kan jobba med olika uppdrag.

Arbetsuppgifter: Hjälpa utställarna med deras utåtriktade aktiviteter (workshops), hjälpa till vid scenen, ansvara för garderoben, ha koll på utrymningsvägar och andra säkerhetsaspekter, hjälpa till ”back-stage”, genomföra utvärderingar, dela ut programblad, o.s.v. Till dessa uppdrag söker vi studenter som vill vara förebilder och representera Sveriges Lantbruksuniversitet och Uppsala universitet inför besökarna. SciFest äger rum i multihallarna på Fyrishov.

Arbetstid: C:a 3 timmars arbete 4 mars, c:a 8-10 timmars arbete per dag 5-7 mars 2020. Du arbetar antingen alla dessa dagar eller delar av denna period. Ange önskemål om arbetstid i ansökan.

Kontakta: Rebecca Rikner, SLU:s evenemangskoordinator, rebecca.rikner@slu.se

SLU söker även några studenter som skulle vilja arbeta fram och ansvara för en av montrarna på mässan. Montern handlar om lövträd och heter ”Kom och testa dina kunskaper om våra vanligaste lövträd och lär dig ett och annat!”  Skulle du vilja jobba med konceptet, bolla tankar och idéer samt skapa och bemanna montern? Skulle du vilja träffa nya människor och utvecklas som student och person? Då är det här något för dig! 

Studenterna kommer få betalt för tiden de lägger på att planera och genomföra montern samt ersättning för ev. inköpt material. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta Rebecca Rikner: rebecca.rikner@slu.se