Hjärtligt välkommen till Alnarp studentkårs Marskårmöte 2021!
Årets första stormöte kommer hållas via zoom och vi i Alnarps studentkår hoppas på att få träffa så många av er medlemmar som möjligt där. På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren. Motionerna ska vara sekreteraren (sek_ask@stud.slu.se) tillhanda senast 10 vardagar innan mötet.

Har du synpunkter eller önskemål kring aktiviteter, hur styrelsen skulle kunna underlätta och göra studietiden roligare även nu under pandemi-våren eller andra funderingar – tveka inte att komma på mötet!

Information om mötet:
Var: https://us04web.zoom.us/j/3119825217?pwd=QWFELzI1c0t1SnFoRGEyQ0ZQRDdZUT09

Meeting ID: 311 982 5217
Passcode: 123456

När: Den 31 mars, klockan 16:15.

Dagordning: länk här!

Sökbara poster: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1t9TXZUnNzPh_q2QXWyjpzpseHwabA4pc_1kEGAxAewQ/edit?usp=sharing

Hur söker jag en post i kåren?
Detta gör du genom att maila vår sekreterare Daniella på sek_ask@stud.slu.se ELLER genom att fylla i ditt namn i listan av poster (vakant) i google-dokumentet. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under marskårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.
Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila vår sekreterare Daniella så hjälper hon dig med det.

Vill du ha vidare information om stormötet eller utskottens verksamhetsberättelse/plan kan du kika in här!