Vi bjuder härmed varmt in till Alnarp studentkårs Marskårmöte 2021!

Här hittar du dagens motion

Här hittar du dagens proposition


Årets sista stormöte kommer hållas via zoom och vi i Alnarps studentkår hoppas på att få träffa så många av er medlemmar som möjligt där. På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren. Motionerna ska vara sekreteraren (sek_ask@stud.slu.se) tillhanda senast 10 vardagar innan mötet.

Var: Zoom: https://slu-se.zoom.us/j/61278467347

Meeting ID: 612 7846 7347

Passcode: majMAJ


När: Den 27 Maj klockan 16:00

Dagordning: HÄR!
Sökbara poster: HÄR!

Hur söker jag en post i kåren?
Detta gör du genom att maila vår sekreterare Daniella på sek_ask@stud.slu.se ELLER genom att fylla i ditt namn i listan av poster (vakant) i google-dokumentet. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under marskårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.
Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila vår sekreterare Daniella så hjälper hon dig med det.

Vi ses!