Här blir du medlem

Klicka här för att bli medlem

Du kan också bli medlem genom att besöka oss på kårexpeditionen, Expen, i kårhuset under lunchen, mån – tors.

Fördelarna med att vara medlem är många, bland annat rabatter, möjligheter att delta i kåraktiviteter/fester, och mycket mer (läs mer under förmåner). Dessutom stödjer du den studiebevakande verksamheten som säkerställer att kvalitén på utbildningarna uppfyller studenternas krav och som i högsta grad påverkar alla studenter på Alnarp, både under och efter studietiden.

Som medlem får du ett specialdesignat mecenatkort i Mecenat-appen som även fungerar som medlemskort. Efter genomfört köp kan det dröja ca 3 veckor innan du kan logga in i appen eftersom informationen måste registrera i Ladok, vi i ASKs styrelse som arbetar med detta gör det alltid så fort vi kan. OBS! Från och med HT18 kommer mecenatkortet endast skickas ut i digital form i appen, vill du ändå ha ett plastkort kan du beställa ett genom att logga in på Mecenats hemsida.

När du blir medlem bekräftar du att du läst och följer vår värdegrund som finns för att alla ska känna sig välkomna och trygga i vår verksamhet. Om någon bryter mot värdegrunden kan medlemskapet återkallas.

För frågor angående medlemsskap, kontakta vår registeransvarige på mejlen reg_ask@stud.slu.se

Priser

Helårsmedlemskap (går endast att köpa på hösten)


Heltidsstuderande, termin


Deltidsstuderande, termin


Doktorand, termin


Gästmedlemskap, termin


Gästmedlemskap, dagspass


390 kr


200 kr


100 kr


100 kr


75 kr


50 kr