Examensceremoni

Klicka här för information om Höstbalen

Examensceremonin 2018

Kära examinander!
Det är med stor glädje som ni härmed bjuds in till årets examensceremoni på Alnarp år 2018. Genom stressiga situationer efterföljt av glädjetårar över våra enastående prestationer, har vi tillsammans tagit oss till denna dag. Vilket självfallet skall firas!

Examensceremonin är inte bara ett högtidligt förrättning där ni tilldelas era examensbevis, utan en stund för tillbakablick. Det är en stund att tänka åter på vår första dag på denna magnifika skola, där nervositet och nyfikenhet styrde våra steg. En stund där vi kan se oss kring för att möta blickar av solidaritet bland oss studenter och tillsammans fira våra framsteg.

Varmt välkomna på er dag!
/Lina Rantala, Ceremonimästarinna 2018, lila0014@stud.slu.se

Plats: Alnarpsgården, Aulan
Tid: 14.30-17.00
Klädsel: Kavaj
Pris: Gratis
Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep0QX3PJxUGe4DnGjJwFOD-fFVkqZbldxe2tttzwzpgJ688Q/viewform?c=0&w=1

Information:
Då det kommit till vår kännedom att många inte kommer hinna få ut sina examensbevis i tid så har vi i år valt att ge möjligheten att delta ändå! Om du har ansökt om examen men inte fått ditt bevis än är du ändå välkommen att delta, du kommer istället för examensbevis tilldelas ett brev med lyckönskning från ASK. Examensbevisen lämnas till ASKs ordförande precis innan ceremonin eller till Expen där vi förvarar det säkert fram till ceremonin. Detsamma gäller ev. examensringar.
Examensceremonin inleds med ett processionståg följt av högtidstal. Därefter hålls ringceremonin på scenen med upprop programvis. Under ceremonin kommer det även att bjudas på musikunderhållning och flera tal samt utdelning av stipendier, inklusive ASKs pedadogiska pris. Efter ceremonin serveras samtliga deltagare alkoholfri drink i foajén.

Efter ceremonin följer Höstbalen. Kom ihåg att du måste anmäla dig till den också om du vill gå!

 

 

Har du fått en inbjudan eller anmodan av ASKs styrelse? Är du anmodad till balen anmäler du dig via länken på den här sidan. Är du inbjuden anmäler du dig till balen genom att kontakta kass_ask@stud.slu.se innan sista anmälningsdag. Är du inbjuden eller anmodad till examensceremonin kontaktar du kass_ask@stud.slu.se.

Top
Alnarps Studentkår
Right Menu Icon