Det är en hel del som händer på campus Alnarp!

ASKs 14 utskott ser till att du får möjligheten utveckla dina intressen eller hitta nya vid sidan av studierna. Samtidigt träffar du studenter från andra program på Alnarp, och ibland från andra campus eller universitet/högskolor.

Du kan ha kul på sittningar och pabbar tack vare AFK, fika billigt gott hos Tisdagsfiket och lära dig mer om träd eller odling i Dendrologiska och Odlingsutskotten. Följ med FU på friluftsäventyr eller spela fotboll på campus med Idrottsföreningen. Utveckla dina spexigaste eller tekniska sidor i Spexet eller sjung och spela i Kören eller gunga med när Alnarpbandet har spelningar. Småttingkommittén och Internationella kommittén välkomnar dig som ny student och med TradU kan du hjälpa till att värna om (eller hitta på nya) traditioner.

Var med på det du gillar, eller ta initiativ till nya aktiviteter! Du har helt fria händer bestämma vad för kul som ska ske! Alla som vill får vara med i utskottens planeringsgrupper, och varför inte –sök till rollen som ordförande i ditt favoritutskott! Utskotten är din chans att själv få boka bästa ympnings-föreläsaren, sprida ditt miljö-engagemang eller bestämma veckans idrottsaktivitet. Baka kakor om du vill det, arrangera en konsert eller ordna mysigaste pubarna och fetaste festerna tillsammans med andra kak-/musik-/ mat-/dryck-/party- intresserade studenter! Läs mer om utskotten under Studentlivet > Utskott och befattningar. Håll även koll på Kalendern, där du kan se vad som är på gång på Alnarp!

Kontakta respektive utskott om du vill hänga med på aktiviteter eller har idéer för verksamheten!

Vid frågor som gäller studentlivet överlag, vänd dig till 7: e ledamot. 
Mailadress; stud_ask@stud.slu.se

utskottskollage