Hej igen!

Hoppas alla har det riktigt bra med vad ni än håller på med.

Jag tänkte leverera lite nyheter från ett dvalande Alnarp. Kårhuset är som bekant under renovering och då är det främst köket som får en rejäl ansiktslyftning. Dels dubbleras arbetsytan men även skåp, redskap och diskmaskiner uppdateras. Nu när hantverkarna passat på att ta tidig helg så smet jag in och tog några bilder som ni kan se nedan. Ni som aldrig besökt vår kårlokal kanske tänker ”nämen, ett kök”, samtidigt som ni som försökt laga kårsoppa eller fixat tisdagsfik undrar vad fan som hänt, ”en ö och allt?!”.

Kul är det i alla fall och det ska bli spännande att se det färdiga resultatet.

Håll till godo så ska jag försöka fixa lite mer bilder under tiden ni väntar på att börja plugga.

Vid datorn/ Mikael Thorberg, vice ordförande

IMG_0009 IMG_0006 IMG_0005