Påminnelse om morgondagen; Oktoberkårmöte! Mötet börjar 17.00 i Craafordsalen (Articum) och fika serveras från kl 16.15. Vi disktuterar och tar tillsammans beslut om inkomna motioner och propositioner, och val kommer hållas. En hel del poster ska tillsättas, bl.a. ny kårstyrelse. Kom, spana, rösta (-eller bli vald kanske?), tyck till, eller bara se, lär och fika! Även icke-medlemmar välkomnas varmt! (har dock ingen rösträtt). Efteråt serveras som vanligt kårsoppa i kårhuset, denna gång av Ling-rådet. Möteshandlingar och nominerade till de olika posterna finns under Om ASK, Storkårmöte, Oktoberkårmöte -eller bara klicka på bannern på förstasidan.

Reminder! Unionmeeting tomorrow 5 pm in Craafordsalen. There will be election, by-law motions and important discussions. Come and let us know your opinion! Fika from 4.15 pm, and ”union-soup” will be served after the meeting, in Kårhuset.