Välkommen att delta i årets utbildnings- och karriärsundersökning ”trendence Graduate Barometer Europe”!

Undersökningen görs online via en enkät, och går snabbt och lätt att fylla i. För att delta, klicka bara här:  www.trendence-gradbarometer.eu

Deadline är den 10:e februari 2014.

Vi deltar tillsammans med över 1000 andra universitet över hela Europa i trendence Graduate Barometer, som är Europas största årliga utbildnings- och karriärsundersökning.

Din åsikt spelar roll! Frågorna som ställs inkluderar hur nöjd du är med dina studier och vad du förväntar dig om din framtida karriär. Enkäten tjänar bland annat till att till att överbrygga avståndet mellan studenter och framtida arbetsgivare,  ta reda på hur åsikter skiljer sig mellan olika universitet och länder, samt till att få fram en top 100-lista på Europas bästa arbetsgivare.

Direkt efter att du har avslutat enkäten kan du jämföra dina resultat med de genomsnittliga resultaten för studenter i Europa.  Dessutom donerar vår undersökningspartner, trendence Insitut, pengar till Röda korset för varje student som deltar.

Vi garanterar att dina svar är anonyma och dina data sekretesskyddade.