Under första helgen i maj begav sig ASK:s styrelse till Båstad för att sköta om Arons hus som vi äger tillsammans med Ultuna Studentkår (ULS). Huset donerades av Aron (tidigare professor vid Ultuna) och Paula Westerlund 1975 och idag ansvarar ULS för huset, och ASK för trädgården. Med andra ord väntade två fullspäckade dagar där vi kapade hassel, grävde upp tunga stubbar, påtade i rabatterna samt kapade 1 meter avenbokshäck på höjden. Och ja, vi vet, årstiden må vara fel för just denna typ av beskärning, men OJ vad ni ASKeter som deltog i utlottningen av sommarveckorna (och vann) kommer att få njuta! Nu ser man nämligen ner till havet från tomten. Fantastiskt, tycker vi.

Är du intresserad av att tillbringa en vecka eller en helg i Arons Hus? Läs då mer här. 

 

DSC_4340

Beskärningen av häcken har påbörjats.

DSC_4338

Arons Hus.

 

 

DSC_4343

ASK hade samordnat vistelsen med ULS. Här hjälper de till med skottskärran, vilken kårsamverkan!