Warning: The magic method Illdy_Entry_Meta_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/entry-meta/class-illdy-entry-meta-output.php on line 161 Warning: The magic method Illdy_Author_Box_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/author-box/class-illdy-author-box-output.php on line 50 Warning: The magic method Illdy_Related_Posts_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/related-posts/class-illdy-related-posts-output.php on line 65 Hälsningsgille 9/9 – Alnarps Studentkår

Alnarps Studentkår anordnar traditionsenligt ett hälsningsgille dit bland annat ASK:s utskott, Studenthälsan i Lund, Biblioteket och många fler kommer att infinna sig. Detta ger dig möjligheten att bilda en uppfattning om vad ASK och SLU erbjuder på och utanför Campus. Dessutom bjuder vi på kaffe och trevligt häng. Välkommen!

Tisdag 9 september
12.00-13.00
Foajén, Alnarpsgården

____________________________________________________________________

The student union Alnarps Studentkår is arranging a small greeting convention! So come and drink coffee with us and our committees, get to know your student union and explore your advantages as member. You are of course welcome even if you’re not a member.

Tuesday 9th September
12.00-13.00
Foajén, Alnarpsgården