Nu är den efterlängtade våren här, och med den magnoliablomningen! Traditionsenligt bjuder Alnarps Studentkår in till fest för att fira detta underbara vårtecken, så på onsdag 6 maj ses vi vid Sveriges äldsta Magnolia för att fika, umgås, grilla och mysa!

Tisdagsfiket serverar onsdagsfika från 16:00 (gratis kaffe/te för kårmedlemmar), IF ordnar fotboll och volleyboll, TradU håller i tipspromenad (finfina priser står på spel) och skönsång kommer att höras från vår alldeles egen Alnarpskör.

ALLA är välkomna, klä er efter väder, ta med något grillbart så bjuder ASK på potatissallad och tillbehör. Vi avnjuter eftermiddagen i parken för att sedan flytta festligheterna in till kårhuset med pabb och dans med Klubbmästeriet! Där gäller kårleg alt. gästleg.

Vi ses där!

Våriga hälsningar
/ ASKs styrelse

On Wednesday the 6th of May the yearly ”Magnoliafesten” will take place to celebrate the comming of spring. Join us in Alnarpsparken to celebrate the blooming Magnolias. There will be fika from 4 p.m.(with free coffee/tea for union members) and then a barbeque. Bring something for the barbeque, ASK will provide potato sallad!

ALL are welcome, bring clothes after weather! There will be lots of fun activities during the evening, like a quiz walk in both English and Swedish (with grand prizes). Later on we continue the fun with dance in the union house. Don’t miss out, we´ll see you there!

Best regards
/ ASK´s union board

Magnolia

 

Klicka på bilden för att komma till eventet på facebook!