I veckan sattes terminens sista ASK-löv upp med lite matnyttig information om omtentor och påminnelse om vikten av att fylla i kursutvärderingarna. Vi i styrelsen har även skrivit en sommarhälsning till er alla! Då många studenter varit iväg på studieresor, haft tidiga sista tentor och åkt hem över sommaren, och av fler anledningar kanske inte befunnit sig på campus så tänkte vi passa på att posta det sista ASK-lövet även här. Med det vill vi tacka för denna termin, önska er alla en fin sommar och säga att vi ser fram emot att se er igen i höst! Vi i styrelsen går också på sommarledighet från studierna, men kårarbetet kommer ändå att fortsätta om än i lugnare takt. Verksamhetsplanen ska fortsätta utvecklas för att lägga upp hur vi i höst på bästa sätt kan arbeta för er studenter, och hemsidan ska fortsätta uppdateras för att vara redo för småttingarna när de kommer till terminsstart. Nästa gång vi ses är det utvilade och förhoppningsvis lite fint solbruna, ta hand om er!

v.23