hemsidanheader

Vi avslutar år 2015 på topp genom att erbjuda alla våra medlemmar något som kan bidra till inspiration och tankar inför framtiden, oberoende program!

Med en examen från SLU har vi goda chanser att leda framtidsutvecklingen i en positiv riktning, och denna eftermiddag träffas vi tillsammans med föreläsaren Anna Rosengren för att inspireras, reflektera och diskutera vad vår roll som ledare i framtidens samhälle kan komma att innebära utifrån ledorden 

Framtid – Ledarskap – Hållbarhet

Lite kort om föreläsaren:
”Anna Rosengren är konsult och teolog med särskild inriktning på etik, ledarskap, mångfaldsfrågor samt personlig utveckling”.
Läs gärna mer här: http://www.talarforum.se/anna.rosengren och på hennes företagssida: http://www.etikiarbetslivet.se/

Eftermiddagen startar vid 12:15 då det bjuds på lunchmacka till föranmälda deltagare. Mellan 12:45 och 13:00 drar vi sedan igång med en interaktiv inspirationsföreläsning ledd av inbjudna Anna Rosengren. Sen är vi igång fram till 16:30 ungefär med paus för fika. Vår förhoppning är att alla deltagare ska få med sig en massa nya idéer, tankar och energi inför nästa termin och allt kommande!

Eftermiddagen är gratis och föranmälda deltagare bjuds på 
lunchmacka och fika. OBS! Det är begränsat antal platser för lunchmacka, så det är först till kvarn som gäller! Anmälan senast 2015.12.14 till info_ask@stud.slu.se, ange klasstillhörighet samt ev. allergier och matpreferenser. Medlemsskap i ASK alt. dagspass gäller.