English below!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/571885676306265/

På mötet ges du möjligheten att söka flera olika spännande poster inom ASK. Som vanligt kommer tisdagsfiket att fixa super god fika innan mötet och efter mötet väntas den traditionsenliga kårsoppan, som denna gång lagas av Lark-rådet.

Efter mötet kommer det även ske ett kårdop som anordnas av TradU, där engagerade i kåren ska få sina välförtjänta kårnamn.

Motioner till storkårmötet ska skickas till sek_ask@stud.slu.se senast den 5 maj 2016.

Nedan följer de poster som är aktuella inför valet.

Anmälan till dessa sker senast torsdag 12 maj till Johanna Lindgren. Anmälan ska göras till mejl: jaln0004@stud.slu.se. Om inga anmälningar till en specifik post har kommit in till valberedningen finns en sista chans att söka posten direkt på majkårmötet. Mandatperioden för samtliga poster är ett år (om inget annat anges). Mandatperioden för ordinarie val inleds 1 Juli 2016, medans fyllnadsval tillsätts direkt.

Ordinarie val

Kårfotograf
Som kårfotograf är man med vid ASK:s olika tillställningar för att dokumentera i bild vad som händer, som t.ex. storfester och storkårmöten.

Representant för Idrottsutskottet
Detta är ett utskott där man samarbetar med LMK:s idrottsgenera, man anordnar bland annat idrottsaktiviteter och hjälper till vid aktiviteter under småttingveckan.

P6-samordnare
Som P6-samordnare jobbar man för att främja studenternas sexuella hälsa, på ett mentalt, socialt och fysiskt plan. Man arbetar i nära kontakt med projekt 6 i Lund.

Ordförande för Tisdagsfiket
Som ordförande för tisdagsfiket är det du som sammankallar möten och ser till att tisdagsfikorna blir av.

Kassör för Tisdagsfiket
Som kassör för tisdagsfiket håller du koll på ekonomin inför och efter tisdagsfikorna.

Ordförande för fotoklubben
Detta är just nu ett vilande utskott. För dig som tycker att detta vore intressant så har du möjlighet att forma utskottet och dess befattning lite som du vill. Det finns massor av möjligheter, kanske vill du rikta in dig på att i bild visa upp hur en students liv på universitet ser ut eller vill man ordna utbildningar inom fotokonsten.

Sånganförare
Som sånganförare är det din uppgift att se till att det finns sånghäften till alla på storfesterna samt att sångerna sjungs. En mycket rolig och social post.

Fyllnadsval

Ordförande för Filmklubben
Filmklubben är utskottet för dig som älskar film. Det spelar ingen roll om du fantast av popcornrullar, smal europeisk arthouse eller kusliga thrillers, här har du hittat hem.

Ordförande för Miljöutskottet
Den röda tråden i detta utskott är frågor som rör samhällets hållbarhet, välmående och andra miljöfrågor.

Ordförande för TradU (Traditionsutskottet)
Traditionsutskottet är det utskott som ser till att ASK’s traditioner lever vidare. TradU finns med vid speciella tillfällen, bl.a. när småtting blir asket samt vid dop under storkårmötena.

Ordförande för Alnarpskören
Alnarpskören är utskottet för dig som vill få utlopp för din sånglust. Vi träffas en gång i veckan och stämmer upp i sång. (Till 31 december 2016)

Ordförande för krokiutskottet
Krokiutskottet är ett tecknarutskott som främst håller på med kroki. Kroki är själva roten till att kunna teckna, och en bra kunskap att kunna. (Till 31 december 2016)

Ceremonimästare
Ceremonimästaren ordnar inför examensceremonin och höstbalen med allt som hör dit och samarbetar med vice ordförande för att tillställningar som dessa håller den nivå de bör. (Till 31 december 2016)

Bostadsgeneral
Bostadsgeneralen har kontakt med privata uthyrare för att kunna hjälpa elever som har svårt för att hitta något boende till sin studietid på Alnarp. Som bostadsgeneral kan man också svara på frågor om sådant som rör bostadsköerna på skolan eller funderingar kring boende i allmänhet. Bostadsgeneralen finns där för dig för att du ska hitta ett bra hem att bo i för att kunna lyckas bra med studierna. (Till 31 december 2016)

Programråd

LING Programutskottsrepresentant i Landskapsingenjörsrådet (Till 31 december 2016)

AFK (ASK:s festkommitté)

Köksmästare/-inna i AFK
På denna post är du huvudansvarig för den mat som ska serveras vid storfester och lounger anordnade av AFK. Du kommer på denna post ha en god kontakt med cateringfirmor samt ha en bra koll på vad som behöver inhandlas i matväg till varje fest tillfälle. (Till 31 december 2016)

Union meetings are a perfect opportunity to gain insight in the union or make your voice heard. Everyone is welcome! In order to be eligible for a specific post you have to be a member in Alnarp’s Student Union (and don’t forget to bring your membership card to the meeting). The meeting will be held in Swedish.

As per usual there will be free coffee and fika!

After the meeting there will be ”union-soup” served by the landscape architects council.

The term of office for all posts are one year (unless otherwise stated). The term of office for general elections begins 1st of Julie 2016, whereas the term of office for by-elections begins immediately.

If you would like further information or would like to apply for a post, you can send an email to: jaln0004@stud.slu.se.

General elections:

– Union fotografer

– Representative in the sports association

– Chairman/-woman in the Fika committee

– Treasurer in the Fika committee

– Chairman/-woman in the Photo club

– P6 – Coordinator

– Soong leader

By-elections:

– Chairman/-woman in the Film club

– Chairman/-woman in the Environmental committee

– Chairman/-woman in the Traditions committee

– Chairman/-woman in the Alnarp’s choir (until 31st of December 2016)

– Chairman/-woman in the Croqui committee (until 31st of December 2016)

– Toastmaster (until 31st of December 2016)

– In charge of accommodation (until 31st of December 2016)

– Student representative in the Landscape engineers council (until 31st of December 2016)