Har du blivit antagen till SLU Alnarp? I så fall ett stort grattis och varmt välkommen hit!

SLU Alnarp är ett universitet med ca 900 elever som huvudsakligen studerar till landskapsarkitekt, landskapsingenjör, trädgårdsingenjör, hortonom och lantmästare. Campus området utgörs av en stor och lummig park där både utbildning, studier och forskning pågår. På området finns även vackra byggnader som bjuder på en mycket härlig miljö för oss studenter.

Till er hjälp har ni självklart oss, Alnarps Studentkår (ASK), som gör allt för att ni ska känna er som hemma och få en så bra studietid som möjligt.

Under första veckan kommer Småttingkommittén anordna diverse aktiviteter för alla nya studenter. Mer information om detta kommer senare. För den nyfikna är vårt råd att surfa runt på ASK:s hemsida. Ni kan också gå in och gilla oss på Facebook där vi uppdaterar med nyttig information. Följ oss också gärna på Instagram där heter vi alnarps_studentkar.

Redan nu går det bra att bli medlem i kåren. Via vår hemsida kan man enkelt köpa ett medlemskap och i år går det även bra att köpa ett helårsmedlemskap till ett förmånligt pris!

/Styrelsen