*English below*

Hej studenter vid Alnarp!

Biblioteket i Alnarpsgården planeras att byggas om till våren och nya stolar ska köpas in. Den student som vill har nu fram till den 19e december chansen att komma förbi Technikum i Alnarp, provsitta stolarna och ge feedback på vad man tycker om dem.

Stå upp för din stuss! … eller sitt ned? Hör i alla fall av dig snarast till stud_ask@stud.slu.se om du är intresserad av att vara med. Jag och Mats Gyllin kommer sedan att sätta(!) oss ned och bestämma en dag och tid som passar så många som möjligt.

 

Greetings students of Alnarp!

It’s the intention of SLU to renovate the library in Alnarpsgården come this spring and new chairs will be ordered. Until the 19th of December, all students have the chance to try these chairs and give feedback on their thoughts of them.

Stand up for your seating! …or sit down? Get in contact with stud_ask@stud.slu.se if you want to try the chairs. Mats Gyllin and I will then pick a date to allow as many students as possible to try the chairs.

 

Bilden undertill visar prover till helteckningsmattor, väggfärg, bordsskivor och tyger till soffor som biblioteket kommer inredas med.

Below you can see some samples on carpets, wall colours, table tops and fabrics for couches that will be used in the renovated library.