Hej studenter vid Alnarp!

Blue Harvest AB har hört av sig och erbjuder sommarjobb år 2019. Sista ansökningsdatumet är 2019-02-28. Så här skriver de i sin ansökan:

Vi söker en person som är intresserad av deltidsjobb under sommarsäsongen som inte har några problem att jobba fysiskt och utomhus. Eventuell förlängning i höst om man är intresserad.
Vi erbjuder en flexibel tjänst med varierande arbetsmoment såsom gräsklippning, kratta löv, skotta snö, rensa ogräs och vara med vid anläggningsjobb.
Ibland jobbar du på egen hand och ibland tillsammans med dina väldigt trevliga kollegor. Viktigt med bra fysik så att man orkar att skotta, bära och kratta samt hoppa in där det behövs för att stötta dina kollegor.
Meriterande är utbildning inom trädgård, odling eller anläggning men inte nödvändigt.
Viktigast är att du tycker detta är kul och har lätt att lära, intresserad och flexibel.
Blue Harvest är ett företag som arbetar inom den gröna sektorn, vilket kan låta trist, men vi har riktigt kul! Vi tar hand om privatpersoners, BRF:ers och företags olika gröna ytor.
Bifoga CV och personligt brev i ansökan.
Hör av dig till vår VD Magnus magnus@blueharvest.se om du vill veta mer eller vill söka tjänsten.
Letar du efter mer informationen så hittar du det här: http://gronajobb.se/jobb/stockholms-lan/tradganlagg-park-gronytor/driven-tradgardsmastare__blue-harvest-ab

Lycka till med jobbsöket till i sommar! ?

önskar ASKs styrelse

 

PS. Har du frågor om det här meddelandet kan du kontakta info_ask@stud.slu.se