Odlingslott ett stenkast från Turning Torso

Lite grönt som krydda på studierna? 

Bara ett stenkast från Turning Torso ligger Plantparken, strax intill Scaniabadet i Västra hamnen. Här kan du odla dina egna grönsaker. Plantparken är en ideell förening för dig som vill odla blommor och grönt för eget bruk på en liten odlingslott. Här hittar du trevligt umgänge, en plats att slå dig ner på efter doppet i Sundet samtidigt som du njuter av bin som surrar, ruccola som sticker upp ur myllan och prästkragar som visar upp sin prakt.

Ja, du väljer givetvis själv vad du vill odla! Varför inte en stunds studier mitt i den egna grönskan, mitt emellan Sundet och stadslivet?Välkommen att bli medlem i Plantparken! (feb-mars-april vt2019)

Medlemsavgift per person och år: ca 300:-

Anmäl dig till: 

Eva Renntun, eva.renntun@me.com

Anneli Nilsson nilssonanneli@hotmail.com