Warning: The magic method Illdy_Entry_Meta_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/entry-meta/class-illdy-entry-meta-output.php on line 161 Warning: The magic method Illdy_Author_Box_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/author-box/class-illdy-author-box-output.php on line 50 Warning: The magic method Illdy_Related_Posts_Output::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/6/6/alnarpsstudentkar.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/related-posts/class-illdy-related-posts-output.php on line 65 Odlingsutskottet säljer sötpotatis och vintersquashplantor – Alnarps Studentkår

För 10 kr styck kan man köpa sötpotatis och vintersquashplantor av odlingsutskottet. En mängd småplantor står i skrivande stund och väntar på ett nytt hem att få slå rot på. Har du en egen täppa, kruka eller ovanligt djup balkonglåda så tveka alltså inte att höra av dig.

För att handla kan man höra av sig till odlingsutskottet via Facebook, via utskottets mejl (ou_ask@stud.slu.se) eller på ordförande Tors telefonnr. 0700647825. På onsdagseftermiddagar kan man sedan komma förbi utskottets odlingslott och hämta upp sina plantor, eller så kommer man överens om en annan lösning i samband med att man hör av sig för att köpa plantorna.

Allt gott och lycka till med odlingen i sommar hälsar odlingsutskottet 🙂