Är du intresserad av att lära dig mer om odling och entreprenörskap och vill du vara en del av den urbana matproduktionen nästa år?

Jag heter Marcus och startade i början på 2019 företaget Kocken på åkern där jag är verksam som stadsodlare. Jag odlar helt giftfritt i Malmö enligt market gardening-principer. Bland mina kunder finns flertalet av stan bästa restauranger samt privatpersoner som veckovis köper grönsakskassar på St Knut där jag bor.

Inför nästa odlingssäsong söker jag praktikanter under perioden april till november. Inga praktiska förkunskaper om odling krävs, bara ett stort intresse att lära. Jag använder mig av de senaste market gardening-verktygen (bl a jang, seeder, tilther och quick harvester) och kommer inför den nya säsongen även ha två odlingstunnlar.

Jag söker framför allt dig som vill hjälpa till praktiskt på odlingen men är själv kock i grunden och en duktig säljare som vet hur inköp i branschen fungerar, så om du även har intresse av försäljning och entreprenörskap delar jag gärna med mig av allt jag kan. Jag söker någon som kan vara med mig minst två dagar i veckan under minimum två månader. Min förhoppning är att vi kan utforma praktikperioden så att den blir givande för oss båda.

Odlingen finns i Vintrie, granne med Ikea, med närhet till bussar och tåg vid Hyllie station.

Om du är intresserad mejla mig på marcusnilsnilsson@gmail.com och berätta lite om dig själv. Lämna även gärna ditt telefonnummer så att jag kan ringa upp.

PS. Jag finns på Instagram som kocken_akern. 🙂