Välkommen till Alnarp studentkårs DECEMBERKÅRMÖTE 2020!

Årets Decemberkårmöte kommer hållas via zoom och vi i Alnarps studentkår hoppas på att få träffa så många av er medlemmar som möjligt där. På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren. Motionerna ska vara sekreteraren (sek_ask@stud.slu.se) tillhanda senast 10 vardagar innan mötet. 

 

Information om mötet:

Var: Zoom (länk kommer)

När: Den 9 december, klockan 17.00.

Sökbara poster: Kommer inom kort!

 

Hur söker jag en post i kåren?

Detta gör du genom att maila vår sekreterare Roxana på sek_ask@stud.slu.se eller fylla i ditt namn i listan av poster som kommer komma upp här snarast. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under Decemberkårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.

Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila vår sekreterare Roxana så hjälper hon dig med det.