Vi i Alnarps Studentkår bjuder in till det första mötet på väldigt länge som kommer att hållas på plats!

På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren. Motionerna ska vara inskickad till kåren senast 10 vardagar innan mötet.

Under mötet bjuder vi i styrelsen på fika och efteråt på soppa, varpå det traditionsenliga kårdopet äntligen faller på plats. Mer information för dig som ska döpas kommer snart!

Information om mötet:

Var: Myllan, Campus Alnarp
När: Den 20 Oktober, klockan 16:00

Dagordning: HÄR!

Sökbara poster: HÄR!

Hur söker jag en post i kåren?
Detta gör du genom att maila oss i styrelsen ELLER genom att fylla i ditt namn i listan av poster (vakant) i google-dokumentet ovan. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under oktoberkårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.
Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila oss så hjälper vi dig med det.