Det har blivit dags för årets sista stormöte! Dags att söka poster inför nästa års styrelse och utskott!

Du hittar alla poster som går att söka på denna länken!

På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren. Motionerna ska vara inskickad till kåren senast 10 vardagar innan mötet.

Under mötet bjuder vi i styrelsen på fika och efteråt på soppa, varpå det traditionsenliga kårdopet äntligen faller på plats.

Information om mötet:

Var: Myllan, Campus Alnarp
När: Den 15 December, klockan 15:30

Dagordning: kommer strax!

Hur söker jag en post i kåren?
Detta gör du genom att maila oss i styrelsen ELLER genom att fylla i ditt namn i listan av poster i google-dokumentet ovan. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under Decemberkårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.
Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila oss så hjälper vi dig med det.