Välkommen till Alnarp studentkårs Marskårmöte 2022!


Mötet kommer hållas på plats i Myllan och vi i Alnarps studentkår hoppas på att få träffa så många av er medlemmar som möjligt där. På kårmötet finns det möjlighet för dig att söka en post i kåren och att skicka in en motion. En motion kan till exempel innehålla ett förslag på ett nytt utskott, en ny post inom ett utskott eller en förändring som du önskar ska ske inom kåren.

Motionerna ska vara sekreteraren (sek_ask@stud.slu.se) tillhanda senast 10 vardagar innan mötet.

Information om mötet: Propositioner och dagordning med mer här.

Var: Myllan, Agricum

När: Den 30 mars, klockan 16:00.

Sökbara poster: https://docs.google.com/…/1pC5MXIAj1m0MSNhj…/edit…

Hur söker jag en post i kåren?
Detta gör du genom att maila sek_ask@stud.slu.se ELLER genom att fylla i ditt namn i listan av poster (vakant) i google-dokumentet. Det går även bra att anmäla sitt intresse till en post när denna ropas upp för val under marskårmötet, kom då ihåg att den som redan anmält sitt intresse till sekreteraren eller genom dokumentet har förtur.
Om du har förhinder och inte kan delta på mötet kan du fortfarande bli invald på en post, maila vår sekreterare så hjälper hon dig med det.

Efter mötet bjuds det på soppa till medlemmar!Hoppas att vi ses!