Välkomna till Alnarp alla nya och gamla studenter!

Sommaren är kort det mesta regnar bort… ja det regnade ju en del i sommar men hoppas ändå alla har haft en fantastisk sommar!

Till alla nya studenter så hälsar vi i Alnarpsstudentkår (ASK) er hjärtligt välkomna, hoppas att ni kommer trivas här på Alnarp och har ni några frågor om vad som helst så är det bara att höra av sig till oss. Som ny student är det bra att besöka SLU:s hemsida för nya studenter här. Där hittar ni nyttig information om vad som kan vara bra att tänka på inför terminsstarten. För att lära känna era nya klasskamrater och övriga studenter på Alnarp så är första veckan fylld med en massa roliga aktiviteter, missa för allt i världen inte detta!!!

Vi hälsar såklart även gamla studenter välkomna tillbaks till Alnarp, hoppas att sommarlovet har varit fantastiskt!

Ni har väll inte missat att ni redan nu kan bli medlem i kåren via hemsidan, här. Varför ska man vara med i kåren undrar du kanske då!? Här finner du dina medlemsförmåner och information om vad vi gör i kåren, bli medlem och berika din studietid med oss!

 

Väl mött!

/Johan, infoansvarig