Om så är fallet vill Alnarps Studentkår först och främst säga GRATTIS och välkommen till Alnarp!

SLU Alnarp är ett universitet med ca 900 elever som huvudsakligen studerar till landskapsarkitekt, landskapsingenjör, trädgårdsingenjör, hortonom och lantmästare. Skolan är, jämfört med många andra universitet, rätt liten sett till antalet studenter och område. Detta betyder att det inte kommer att ta lång tid innan ni hittar i parken, mellan föreläsningslokaler och var den kortaste micro-kön för att värma sin lunchlåda är (ping kårhuset). Med andra ord infinner sig ”hemma”-känslan väldigt snabbt för de flesta.

Till er hjälp har ni självklart oss, Alnarps Studentkår, som gör allt för att ni ska känna er som hemma. Som ni säkert läste i välkomstbrevet ni fick med antagningsbeskedet kommer en Småttingkommitté att sparka in er första veckan med diverse aktiviteter. Mer information om detta kommer senare. För den nyfikna är vårt råd att surfa runt på ASK:s hemsida, och har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss här. Ni kan också gå in och gilla oss på Facebook där vi uppdaterar med nyttig information.

Nedan följer länkar som kan vara värda att spana in inför studiestart:

– Vad ASK gör. 

– Välkomstbrev med information.

– Information om Småttingveckan. (Kommer att uppdateras)

– Förmedling av studentbostäder. 

– Våra utskott. 

– Förmåner av att vara medlem i ASK. 

– Bli medlem i ASK här.